jueves, 24 de febrero de 2011

REFLEXIÓ FINAL

Bé, en primer lloc dir que en aquest curs VERTADERAMENT he aprés moltíssim, més del que m'esperava. La reflexió a fer és ben bé necessària ja que veig el que he millorat en les noves tecnologies relacionades a la llengua.

He aprés a fer un blog, a penjar-li coses i treurer-li el suc. He aprés a penjar un vídeo al youtube, una cosa tan útil com senzilla. He aprés a gravar un audio en mp3 i poder-lo així reproduir a qualsevol lloc. He aprés a fer un Glogster, juntar tot el que hem vist dins una mateixa pàgina i finalment fer feina a una wiki, amb més gent alhora i de forma divertida.

Finalment dir que m'ha agradat molt aquest curs, encara que al principi veia difícil poder-lo acabar, puc dir que n'estic orgullosa del que he aprés.

En quant a l'aplicació, són infinites. Algunes coses les veig més útils que les altres, sobretot la wiki i el glogster, encara que la seva aplicació dependrà molt del perfil de l'alumnat de cada any.

En el meu cas concret, a tots els hi ha agradat molt participar al Glogster i ho veig una eina divertida, efectiva pedagògicament, ja que ells aprenen alhora.

Gràcies per aquest descobriment!

1 comentario: